Voor wie woont

Voor wie onderneemt

 

Voor wie zijn huis wil verkopen

 

Home

Styling for all is een interieuradviesbureau voor wie woont én voor wie onderneemt. Interieuradvies is er immers voor alle mensen, voor alle vragen en wensen – én voor alle budgetten.

Eigenaresse Marian van der Heide is sinds 2009 gediplomeerd interieurstyliste. Bovendien bekroonde zij haar opleiding aan de Siematic Keukenacademie in 2012 met het certificaat' Siematic Stylist'.

En Marian doet méér... Sinds september 2011 is zij één van de stylisten van de Wonen&Co-bijlage van het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Lezers met een interieurvraag krijgen deskundige antwoorden - op iedere week weer twee pagina's kleurrijk woonadvies.

Als interieurvakvrouw is Marian aangesloten bij BNS CRISP, de beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten. Een kwaliteitswaarborg voor u!

Styling for all is driedubbel professioneel. Marian adviseert wie woont, is interieurpartner voor wie onderneemt en maakt als vastgoedstyliste van kijkers kopers.

Wie woont wil thuis zijn in zijn eigen huis. Met warmte en comfort, met kleur en stijl. Úw stijl. Marian helpt u daarbij: van bescheiden meedenken over de kleur van een muur tot een plan-tot-in-de-puntjes voor een volledige metamorfose. Van twijfel naar oplossing, van zoete droom naar heerlijk huis.

Het vakvrouwschap van Marian gaat verder dan advies aan particulieren. Ook de zakelijke markt is het werkterrein van Styling for all. Een weloverwogen, uitnodigende inrichting van uw bedrijfspand is immers een optimaal promotie-instrument, uw visitekaartje ‘op ware grootte’.

En wilt u uw huis verkopen? Dan moet de eerste indruk van uw huis de allerbeste zijn. Vastgoedstyliste Marian weet precies wat daarvoor nodig is. Met vakkundig advies en perfecte foto's presenteert zij uw huis op zijn mooist. Haar vastgoedstyling maakt van een kijker uw koper!

Een interieur- of vastgoedadvies van Styling for all ontstaat vanuit een heldere aanpak: een advies op maat voor een tarief op maat, dat zich dubbel en dwars aan u terugbetaalt.
In het voor u vrijblijvende en kosteloze kennismakingsgesprek bespreekt u met Marian uw wensen én uw –financiële- grenzen. Daarop baseert zij haar offerte. Stemt u daarmee in, dan is uw opdracht bevestigd en gaat Marian voor u aan het werk!

Wilt u kennismaken met Marian? Bel of mail 06-54796096 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws