Voor wie woont

Voor wie onderneemt

 

Voor wie zijn huis wil verkopen

 

Voor wie woont

Thuis zijn in uw eigen huis!

De inrichting van uw huis vertelt over wie u bent – over uw smaak, over uw keuzes.
Uw wens is duidelijk: u wilt u thuis voelen in uw eigen huis en een warme, comfortabele en veilige plek creëren voor uzelf en voor wie u lief zijn.

Het maken van goede keuzes om dit doel te bereiken is niet eenvoudig. Er is veel te kiezen: kleuren en materialen, stijl en indeling, verlichting, stoffering en accessoires ... Bovendien moet uw huis niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Een dilemma?

Styling for all is een interieuradviesbureau, dat u helpt om van uw huis uw thuis te maken. Eigenaresse Marian van der Heide vertaalt uw dromen – kamerbreed of huizenhoog – naar concrete ideeën en zorgt samen met u voor de uitvoering daarvan. Met groot enthousiasme en bruisende creativiteit. Met vakvrouwschap. En met een scherp luisterend oor en een helder oog voor wie u bent en wat u wilt.

Om u goed te kunnen adviseren komt Marian eerst bij u thuis. Omdat een perfect interieuradvies alleen perfect kan zijn, wanneer zij uw huis ként. Hoe valt het daglicht in uw huis? Hoe smal is de gang, hoe hoog de kamer? Wat moet blijven, wat mag worden vervangen?
Dan maakt zij voor u een advies op maat. Een kleur- of stijladvies, een plattegrond of een verlichtingsplan. Dat bespreekt zij met u. En maakt u van haar advies werkelijkheid? Dan helpt Marian u graag, van aankoopbegeleiding tot inrichting.

Als interieurprofessional werkt Marian samen met diverse leveranciers. Hun assortiment brengt zij in haar bestelauto bij u thuis: van karpetten en stofstalen tot verlichting en woonaccessoires. U kijkt, probeert uit en beslist - en Marian brengt terug naar de winkel wat u niet bevalt.

Wilt u kennismaken met Marian? Bel of mail 06-54796096 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws