Voor wie woont

Voor wie onderneemt

 

Voor wie zijn huis wil verkopen

 

Voor wie onderneemt

Uw bedrijfspand? Bron van inspiratie!

De inrichting van uw bedrijfspand toont uw visie op ondernemen. Het maakt in kleur en licht, in indeling en sfeer, zichtbaar waar u als ondernemer voor staat. Uw wens is duidelijk: u wilt uw relaties in uw stijl ontvangen en zo uw waardering voor hen zichtbaar maken. Een weloverwogen, uitnodigende inrichting van uw bedrijfspand is immers een optimaal promotie-instrument, uw visitekaartje 'op ware grootte'.

Uw bedrijfspand weerspiegelt ook uw waardering voor uw medewerkers. En wie wordt gewaardeerd, groeit. Een goed doordachte werkplek, efficiënt en comfortabel, licht en uitnodigend, maakt werken daarom niet alleen prettiger, maar brengt u ook meer arbeidsrendement.


Het maken van goede keuzes om dit doel te bereiken is niet eenvoudig. Er is veel te bepalen, veel te kiezen. Licht en schaduw, zichtlijnen en looplijnen, klantgericht en back office... Een goede keuze voor kleuren en materialen, voor verlichting en accessoires, geeft uw bedrijfspand meerwaarde en versterkt de bedrijfsidentiteit, die u wilt uitdragen.

Styling for all is een interieuradviesbureau, dat de taal van ondernemers spreekt. Marian van der Heide begrijpt uw afwegingen, uw belangen. Zij vertaalt uw visie naar concrete ideeën en zorgt voor de uitvoering daarvan - perfect in lijn met uw huisstijl. Zij neemt werk uit handen, creëert ruimte in uw agenda. Met groot enthousiasme en bruisende creativiteit. Met vakvrouwschap. En met een scherp luisterend oor en een helder oog voor u als ondernemer .

Om u goed te kunnen adviseren komt Marian naar uw bedrijf. Omdat een perfect interieuradvies alleen perfect kan zijn, wanneer zij uw bedrijfspand ként. Marian maakt de vertaalslag van wens naar werkelijkheid.
U kiest. Wilt u een sfeerontwerp of een kleuradvies? Een lichtplan, een indelingsvoorstel? Of gaat u 'all the way'- en kiest u voor een uitgebreid gebruiks- en imago-onderzoek als basis van een veelomvattend interieuradvies? U bepaalt, Marian adviseert, visualiseert én realiseert.

Wilt u kennismaken met Marian? Bel of mail 06-54796096 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws