Voor wie woont

Voor wie onderneemt

 

Voor wie zijn huis wil verkopen

 

Voor wie zijn huis wil verkopen

Styling for all, omdat vastgoedstyling verkoopt!

Wilt u uw huis verkopen? Dat vraagt om een stevig plan van aanpak! Eén vraag staat daarin centraal: 'Hoe maak ik van kijkers kopers?' Het antwoord op die vraag vindt u samen met twee professionals: uw makelaar én vastgoedstyliste Marian van der Heide!

Uw makelaar gaat op zoek naar een koper voor uw woning. En uw huis krijgt de hoofdrol: in een brochure en op websites, in advertenties en tijdens 'open dagen'.
Uw huis op internet, uw huis in foto's en bij een bezichtiging...: altijd geldt, dat de eerste indruk van uw huis de allerbeste moet zijn. Kijkers bepalen immers binnen enkele seconden of ze méér willen weten van uw woning.

Vastgoedstyliste Marian van der Heide weet, hoe zij van die hoofdrol een glansrol kan maken. Ze kijkt en adviseert - en ze dóet. Ze maakt in uw huis ruim baan voor helder daglicht, ze creëert ruimte en openheid. Een toefje kleur, een ander plekje voor de bank... Marian ziet de kwaliteiten van uw huis en gebruikt ze. Zo wordt uw huis nog mooier, nog uitnodigender. Zo is het klaar om gezien te worden.


Marian legt uw woning op zijn allermooist vast in perfecte foto's. Daarmee komt het op internet en in brochures prachtig tot zijn recht. En dat móet: u heeft immers maar een paar seconden...
Meldt de kijker zich voor een bezichtiging? Dan zijn het advies en de foto's van Marian voor u een handig houvast bij het opnieuw mooi maken van uw huis. Uw kijker voelt zich welkom, uw huis verkoopt zichzelf.

En staat uw huis al leeg? Ook dan maakt Marian van uw woning een 'perfect plaatje'. Met echte meubelen - te huur bij Styling for all- of met meubelen van karton - te koop bij Styling for all. Omdat alleen een ingericht huis uitnodigend is...


Voor wie als vastgoedondernemer een nieuwbouwproject oplevert, is Marian de perfecte stylingpartner. Zij zorgt voor een meer dan representatieve modelwoning, waarin alle pluspunten van uw project perfect zichtbaar worden gemaakt.


Wilt u kennismaken met Marian? Bel of mail 06-54796096 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws