Voor wie woont

Voor wie onderneemt

 

Voor wie zijn huis wil verkopen

 

Nieuws

donderdag 15 juni 2017
Workshop Prints van Oranje bij Oving in Assen
Een zeer inspirerende workshop gehad over het eindeloos toepassen van prints. Zelf een print ontwerpen en laten afdrukken op tapijt of gordijnen. Er is veel mogelijk. We leerden aan welke voorwaarden een print moet voldoen. Zelf zijn we ook aan de slag geweest om in groepjes een print te maken. Hieronder twee voorbeelden waarvan de tweede in productie wordt genomen voor een gordijnstof. Dit krijgen we nog toegestuurd.
http://www.printsvanoranje.nl
zaterdag 25 maart 2017
Leuk weer een artikel in het DvhN en LC in Wonen&CO bijlage in het kader van open huizen dag.
De journaliste heeft er een heel duidelijk verhaal van gemaakt! In tabje media op deze website een leesbaar pdf van het verhaal.
maandag 16 januari 2017
Meubelbeurs in Keulen bezocht (IMM cologne)
De avond voor de beursdag een hotelletje genomen om een hele volle dag te kunnen genieten van al het moois op de beurs. Prachtige meubelen, verlichting en keukens. Ik zag opvallend vaak de kleur "burgundy/marsala" (bruin/oranje/rood) Ook in combinatie met pastel blauw. Een super dagje gehad!
dinsdag 27 december 2016
Voorspoedig 2017 gewenst!
dinsdag 6 december 2016
Blij met mijn leuke werk!
Er zijn hele mooie ontwikkelingen gaande. Leuke plannen voor 2017! Volgende week staat er nog een masterclass zonwering op het programma. Leuk om kennis te blijven vergaren. Zo blijf ik ook graag in contact met collega stylisten. De lopende projecten zie ik langzaamaan tot een mooi geheel komen. Best lange levertijden van meubelen zorgt veelal voor ruim drie maanden wachten.... Ik hoop binnenkort weer wat plaatjes te kunnen schieten voor het portfolio.
vrijdag 4 november 2016
Inspiring Contacts, vastgoedprogramma
De beroepsvereninging BNS Crisp organiseerde een tweejaarlijks evenement. Interessante onderwerpen! Zo vertelde Marjolein Jonkers over haar Tiny House. Vertelde Ger Hukker, voormalig voorzitter van de NVM over de beweging in de woningmarkt. Richard Schasfoort vertelde over zijn succes waardoor hij makelaar van het jaar werd. Marjet Rutten, innovator bouw en vastgoed vertelde over de trends in de woningbouw (digitalisering). Als laatste The Fountainheads om me even wakker te schudden, wat is er veel veranderd door internet. Wat een inspirerende dag was het!
http://www.marjoleininhetklein.com
dinsdag 1 november 2016
Sponsoring teamfoto's VC Zwolle ds3 2e divisie
Omdat onze dochter in dit team speelt, vind ik het leuk om te sponsoren. (shirt reclame) Er werden onlangs foto's gemaakt door Mario Hofstee Fotografie bij Het Engelse Werk in Zwolle. In het kader van de aktie Samen Loop voor Hoop in Zuidwolde kregen we contact met Mario. We spraken een bedrag af voor fotografie en dit bedrag ging naar het KWF.
vrijdag 28 oktober 2016
Dutch Design Week Eindhoven
Samen met collega stylisten een dag naar Eindhoven geweest. Wat hebben we weer veel leuke dingen gezien!
maandag 17 oktober 2016
Zaterdag 22 oktober Stylistendag bij Karwei namens Histor
Deze keer ben ik bij Karwei Hoogeveen
dinsdag 11 oktober 2016
zaterdag 15 oktober Stylistendag bij Gamma
Zaterdag de 15e geef ik namens Histor adviezen bij Gamma in Stadskanaal. Op deze dag maar liefst 40% korting op Histor verf en 25% korting op raamdecoratie en behang. Voor een goed advies is het handig om plattegrond en foto's van je woning mee te nemen.
dinsdag 4 oktober 2016
8 oktober stylistendag bij Formido
Namens Histor geef ik adviezen bij de Formido in Winsum tussen 10.00 en 15.00 uur.
zaterdag 1 oktober 2016
1 oktober landelijke interieuradviesdag bij Karwei bouwmarkten
Deze dag geef ik adviezen in Lemmer. Plattegrond en/of foto's meenemen, zodat ik zo concreet mogelijk kan adviseren.
maandag 19 september 2016
Cursus "Bouwperiodes en hun specifieke gebreken" gevolgd bij Academie voor Vastgoed
Deze cursus werd gehouden in het Openlucht Museum te Arnhem. Aan de hand van voorbeelden bij diverse woningen werd dieper in gegaan op o.a. scheuren in de fundering en muren, asbest, na-isoleren, schimmel, rieten daken etc. etc. Echt heel veel geleerd. Het was ook nog eens een mooie nazomerdag, dus extra genieten daar!
vrijdag 16 september 2016
Cursus Histor/Karwei Trends en Techniek
Omdat ik regelmatig adviezen geef namens Histor bij bouwmarkten en kleur- en interieuradviezen voor Karwei, kregen we tijdens een cursusdag informatie over de nieuwste woontrends, een opfriscursus over kleurtechnieken en van Histor informatie over het assortiment verf, over eigenschap en toepassing. Vooral niet te weinig verf gebruiken voor een mooi resultaat.
zondag 14 augustus 2016
Terug van vakantie!
Het was fantastisch in Frankrijk. Zon, de Middellandse Zee. Knusse dorpjes en prachtige steden bezocht. Komende week al weer een volle agenda, maar ik heb zin om aan de slag te gaan.
dinsdag 7 juni 2016
Erkend leerbedrijf
Styling for all is erkend leerbedrijf voor interieuradviseurs.
zaterdag 4 juni 2016
Een metamorfose in het Dagblad vh Noorden en Leeuwarder Courant
Gebint zit niet meer in de weg. Meer over deze metamorfose: zie portfolio voor wie woont
maandag 30 mei 2016
Zterdag 4 juni kleuradviezen bij Karwei namens Histor
Op Zaterdag 4 juni mag ik namens Histor Kleuradviezen geven bij de Karwei bouwmarkt in Ter Apel. Ook bij andere Karwei bouwmarkten zijn collega Stylisten aanwezig om te adviseren. 40% korting op verf!
maandag 23 mei 2016
Furnlovers
Hartstikke leuk dat een interieurblogger mijn metamorfose heeft geplaatst.
http://www.furnlovers.nl/meekijken-met/meekijken-met-styling-for-all
zondag 1 mei 2016
7 mei Flexa kleuradviesdag bij Karwei
Deze dag geef ik adviezen bij Karwei in Zutphen.
zondag 24 april 2016
Oranjeavond Zuidwolde
Op 26 april is het 's avonds Oranjeavond. Winkels zijn open en er zijn kraampjes, leuke optredens en de vrijmarkt. om een airtrampoline bij het zwembad te realiseren doe ik mee door het sponseren van ingrediënten voor smoothies. Styling for all sponsort Smoothies for all!
donderdag 14 april 2016
Bedrijfspresentatie bij Green Planet Pesse
Gisteren hield ik een presentatie over mijn bedrijf bij Green Planet voor de Vrouwelijke Ondernemers De Wolden. Deze locatie had ik niet zomaar gekozen, want in 2013 heb ik samen met eigenaar Edward Doorten dit bijzondere pand ingericht. Daar is destijds een filmpje van gemaakt. Zie link.
http://bit.ly/1N9M6qL
zondag 13 maart 2016
Wonen&Co de beurs 17 t/m 20 maart Martini Plaza Groningen
De leukste woonbeurs van Noord Nederland. Op vrijdag en zaterdag geef ik daar interieuradviezen. Je kunt je alvast opgeven!
http://www.wonenenco.nl
donderdag 10 maart 2016
Wooniversum Nieuwegein
Samen met collega stylisten bezocht ik het Wooniversum in Nieuwegein. Rondlopen in je nieuwe huis, zonder dat er een steen gelegd is. Dat kan daar! Een plattegrond ligt op een speciaal bureau. Met schaalmeubelen kun je de plattegrond per verdieping gaan inrichten, Je kunt eindeloos schuiven en proberen. Op een vloeroppervlak van 22 X 11 meter kun je dmv een 3D bril door deze woning lopen. 3D op ware grootte! Zo zie je niet alleen of de indeling leuk is, maar ontdek je ook of een wand of deur net iets verplaatst zou moeten worden.
woensdag 2 maart 2016
5 maart kleuradviesdag bij Karwei
Op zaterdag 5 maart geef ik kleuradviezen, aangeboden door Flexa bij de Karwei bouwmarkt in Hoogeveen. Tip: neem foto's mee van de ruimte waarvoor je advies wilt. Ook nog eens 30% korting op Flexa verf.
zaterdag 30 januari 2016
Een metamorfose in het Dagblad vh Noorden en Leeuwarder Courant
Zie portfolio 'voor wie woont', voor meer foto's van deze opdracht.
woensdag 20 januari 2016
IMM Cologne | Interieurbeurs Keulen
Geweldig om deze internationale beurs te bezoeken. Op mijn Facebook pagina zijn er nog veel meer foto's te bekijken
donderdag 7 januari 2016
Een recensie ontvangen! Deze wil ik graag publiceren!
Ervaring met Marian van der Heide, Styling for all. Toen ik mijn slaapkamer wilde opknappen, maar niet goed wist hoe ik dat zou aanpakken, heb ik Marian geconsulteerd. Tijdens haar bezoek bij mij thuis observeerde Marian goed hoe de rest van mijn huis was ingericht: ze luisterde als het ware met alle zintuigen. Haar voorstel verraste mij, maar ik was er erg enthousiast over. Marian had vormgegeven aan wensen, waarvan ik niet eens wist dat ik ze had: haar trefwoorden waren “chique luxe”. Ik heb het voorstel ongewijzigd laten uitvoeren en bij het aanbrengen van accessoires bleek ik veel in huis te hebben dat aansloot bij die trefwoorden. Ook voor de rest van het huis gaf Marian en passant wat tips: een vakvrouw in hart en nieren. Het inschakelen van een styliste (in dit geval Marian) kan ik iedereen aanbevelen.
dinsdag 22 december 2015
Gezellige Feestdagen en een gezond en sfeervol 2016!
zaterdag 19 december 2015
3D presentatie
Met een 3D visualisatie is heel goed te zien hoe een ruimte er uit kan komen te zien. Dit is handig als de indeling helemaal veranderd en ook de keuze van meubelen. Zie foto van een 3D impressie van een interieuradvies en een foto van de huidige situatie.
zaterdag 14 november 2015
Kleur en styling advies bij Gamma Assen zaterdag 14 november
Erg leuk om aan deze landelijke actie invulling te geven. Deze keer geef ik adviezen bij Gamma in Assen. Neem plattegrond of foto's mee van de ruimte waar je advies voor wilt ontvangen. Een gratis advies en super veel kortingen op verf en diverse woonaccessoires. Kijk op de website van Gamma.
donderdag 5 november 2015
Vakdag beroepsvereniging BNS Crisp
Samen met collega stylisten een inspirerende dag gehad in de Architecten Showroom en Concept Gallery in Amsterdam. Diverse workshops en presentaties over producten en trends. De Ploeg, Thonet, Senso, Mosa, Bute, Bolon, Desso, Forbo, Oligo, Concept Chairs etc.
vrijdag 23 oktober 2015
Kleuradvies bij Karwei Coevorden
Zaterdag 24 oktober geef ik namens Histor kleuradviezen bij de Karwei in Coevorden. Op deze dag 30% korting op alle Histor verf!
donderdag 22 oktober 2015
Dutch Design Week Eindhoven
Het was fantastisch om weer de DDW in Eindhoven te bezoeken. Zeer diverse exposities op prachtige locaties in de stad. Bekijk mijn Facebook pagina. Daar heb ik een leuke impressie op staan.
donderdag 8 oktober 2015
Trendkleur 2016
Prachtig, deze nieuwe trendkleur. Ik zie hele mooie combinaties ontstaan. Bron: Colourfuture.nl
dinsdag 15 september 2015
Woonindustrie Nieuwegein
Met stagiaire Lyan ben ik naar De Woonindustrie in Nieuwegein geweest. We hebben veel nieuwe meubelen en accessoires ontdekt. Op de Styling for all Facebookpagina een impressie.
zondag 13 september 2015
Open huizen dag 3 oktober 2015
Huis verkopen? Al veel mensen weten mij te vinden voor de presentatie van hun woning. Afgelopen week weer een leegstaande woning ingericht met kartonnen meubelen. Door de gebinten in de woning is het lastig om te zien hoe de indeling van meubelen kan worden. Beter is dan om de woning in te richten. Dat verkoopt beter, want het ziet er logisch en sfeervol uit. Bekijk het verschil maar eens.
zaterdag 29 augustus 2015
Zaterdag 29 augustus stylistendag bij Gamma
Deze keer mag ik adviezen geven bij de Gamma in Meppel aan de Zomerdijk. Met een goede voorbereiding krijgt u het beste advies. Zo kunt u alvast foto's of schetsen maken van de ruimtes waar u iets mee wilt doen. Ook nog eens korting op alle Histor verf. Zie website Gamma voor meer informatie
http://www.gamma.nl
maandag 24 augustus 2015
Vakbeurs TrendZ
Met stagiaire Lyan deze beurs bezocht. Een beurs met de nieuwste trends in accessoires. Veel stands met kerstartikelen. Naast de koperen accessoires is er nu ook goud te vinden. In vazen, kaarsenhouders, kussens en kerstversiering.
maandag 10 augustus 2015
Terug van vakantie
27 juni stond er een artikel van mij in de krant met als thema: tropical summer. (Zie tab media) Hoewel het toen in juni koud was, hebben we toch tropische zomerdagen gehad. Ik heb de vakantie er weer opzitten. We zijn drie weken naar Frankrijk geweest en alleen maar zonnig weer gehad. Het was fijn om de werkzaamheden toch even los te laten. Nu weer heerlijk uitgerust aan de slag.
dinsdag 26 mei 2015
30 mei Kleuradviesdag bij Karwei in Steenwijk
Korting op Histor verf en een gratis kleuradvies wordt aangeboden door Karwei en Histor. Neem plattegrond en/of foto's mee, zodat ik zo goed mogelijk kan adviseren.
zondag 26 april 2015
Kleuradviesdag bij Karwei 2 mei 2015
Zaterdag 2 mei is er een kleuradviesdag bij Karwei in Hoogeveen, aangeboden door Flexa. Kom deze dag, tussen 9:30 en 17:00 uur langs met tekeningen en foto’s van de ruimte waar u graag een kleuradvies voor zou willen hebben. Samen maken we er een mooi kleurenpalet van. Ik zie u graag bij Karwei Hoogeveen!
donderdag 2 april 2015
Erkend leerbedrijf
Ik heb het predikaat 'erkend leerbedrijf' ontvangen! Vanaf april begeleid ik een stagiaire van het Deltion College in Zwolle. Ze komt vier dagen per week. Ik heb er zin in. Samen aan opdrachten werken en samen op pad. Gezellig!
zaterdag 28 februari 2015
adviesplein bij Wonen&CO de beurs Groningen
Vrijdagmiddag 20 maart en zaterdagochtend 21 maart geef ik adviezen op het adviesplein bij Wonen & Co de beurs.
zondag 1 februari 2015
Bezoek Vakbeurs ShowUp in Vijfhuizen
Vakbeurs ShowUP is dé nieuwe vakbeurs voor Home & Gift. Je ziet er de laatste trends. Ik was er vandaag. Een hele kleine impressie van deze inspirerende beurs.
zondag 4 januari 2015
Marsala Trendkleur 2015
Volgens de kleurgoeroes van Pantone is Marsala een aardse kleur die stabiliteit en zelfverzekerdheid uitstraalt. De kleur combineert goed met natuurlijke kleuren als grijs en taupe, maar doet het ook goed met zonnige goudkleuren. De bordeauxkleurige tint wordt breed toegepast, van auto's tot interieur en in kleding.
zaterdag 20 december 2014
Kerst- en nieuwjaarswens
vrijdag 12 december 2014
Leuk artikel over Vrouwelijke Ondernemers De Wolden
Zakelijk netwerk voor vrouwelijke ondernemers in De Wolden(05-12-2014) Vandaag heeft de officiële oprichting van het nieuwe zakelijke netwerk voor vrouwelijke ondernemers in De Wolden plaatsgevonden. De Wolden kent veel vrouwelijke ondernemers, maar tot vandaag geen zakelijk netwerk waar vrouwelijke ondernemers elkaar ontmoeten. Oprichtster Marian van der Heide: “De behoefte om samen te werken en te kijken waar kansen liggen leeft enorm onder vrouwelijke ondernemers. Bij twee eerdere bijeenkomsten waren ruim 70 vrouwen aanwezig. De positieve energie die daar vrij kwam willen we behouden. Vandaar het idee om een vereniging op te zetten.” Vereniging ‘Vrouwelijke Ondernemers De Wolden’ is een inspirerend, toegankelijk en zakelijk netwerk met een hoge gunfactor. Het doel is de eigen onderneming, maar ook elkaar en de vereniging als totaal te versterken in vakkennis, professionaliteit en business. Vrouwen kunnen lid worden van het netwerk als ze wonen in De Wolden en hun bedrijf daar ook hebben. De vereniging is vanaf begin 2015 te vinden via een eigen website en LinkedIn en nu al op Facebook. Kansen voor De Wolden Voor ondernemers is een sterk netwerk belangrijk. Door netwerkvorming kan de samenwerking tussen bedrijven onderling, tussen de verschillende dorpen en bedrijfsnetwerken sterk verbeteren. Hierdoor kunnen kansen op het bredere niveau van De Wolden makkelijker worden gesignaleerd en opgepakt. Netwerkvorming is één van de zeven speerpunten uit het economisch actieplan. Vandaar dat de gemeente het opzetten van netwerken stimuleert en faciliteert.
dinsdag 25 november 2014
Heeeeel vroeg kerst in huis
Afgelopen weekend de kerstspullen van de zolder gehaald. Gisteren op pad geweest om kerst inkopen te doen. De redactie van het Dagblad V/H Noorden en LC wil van het stylistenteam een kersttafel in de krant hebben. A.s. donderdag komt de fotograaf. Dus ik heb nu al kerstsfeer in huis! Klein tipje van de sluier.....
maandag 3 november 2014
Netwerk Vrouwelijke Ondernemers De Wolden
In mijn eigen gemeente ken ik toch maar relatief weinig ondernemers. Daar gaat verandering in komen. Samen met vier ander vrouwen ben ik een zakelijke netwerkgroep voor vrouwen aan het oprichten. Voor vrouwen die wonen en werken in De Wolden. De eerste bijeenkomst was in september. 12 November is de volgende bijeenkomst. Op dit moment al 45 aanmeldingen! Het is zeer inspirerend. Thema voor deze avond is Strategisch Marketing.
zondag 26 oktober 2014
1 November Open Bedrijven Dag De Wolden
Ook ik doe mee aan de openbedrijvendag. Dit jaar sta ik met een aantal ondernemers op het ZP Plein in Ruinen. Van harte welkom! Een prangende interieurvraag? Neem foto's mee, dan geef ik een flitsadvies.
dinsdag 21 oktober 2014
Kleuradvies en inspiratie bij Praxis 25-10
Zaterdag 25 oktober ben ik bij Praxis in Zwolle om kleuradviezen van Flexa te geven. Op deze dag maar liefst 30% korting op Flexa verf van de mengmachine.
zondag 28 september 2014
Warenhuis Vanderveen op stelten.
Bij Dideco Colors @home In Warenhuis Vanderveen in Assen geef ik zondagmiddag een workshop.
zaterdag 20 september 2014
Shirtsponoring VCZ Zuidwolde
Een nieuw seizoen, met een nieuw team!
woensdag 3 september 2014
Landelijke Stylistendag Gamma-Histor 6 september
Ook ik ben ingedeeld om professioneel advies in verf & styling te geven. Deze keer bij de Gamma in Oldenzaal.
maandag 25 augustus 2014
Najaarsbeurs TrendZ Hardenberg
Een vakbeurs, zo dicht in de buurt, daar wou ik graag even tijd voor vrijmaken. Ik heb al weer vele kerstdecoratie gezien en een grote hoeveelheid bloempotten, vazen, zijden bloemen en zeer veel woonaccessoires. Van de trend(kleuren) wil ik een paar foto's laten zien. Qua kleuren zijn het nog steeds heel veel pastelkleuren.
zaterdag 23 augustus 2014
Nieuw seizoen Wonen & Co
Na een heerlijke bouwvak vakantie in Port Grimaud (Zuid Frankrijk) ben ik weer volop aan het werk. Vandaag stond ik, samen met de andere stylisten voor Dagblad VH Noorden en LC in de krant. Wonen & Co bestaat tien jaar, en ze verloten tien gratis interieuradviezen. Aanmelden kan t/m 6 september bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vertel in het kort waarvoor je een oplossing zoekt. Foto en plattegrond meesturen.
zaterdag 28 juni 2014
Metamorfose in Wonen & Co Dagblad vh Noorden en Leeuwarder Courant
Zie portfolio voor alle foto's van dit advies.
dinsdag 17 juni 2014
Hollandsch Fabrikaat
In Assen presenteerden een groot aantal Hollandsche Fabrikanten hun nieuwste collectie. Prachtige wandkasten, banken, bedden. Ik vond de kussen collectie "Mes" van Marlies Spaan erg leuk.
donderdag 5 juni 2014
vastgoedstyling met karton
Leegstaande woning verkopen? Graag laat ik nog een keer zien hoe groot het effect is van een ingerichte woning. Dit appartement heb ik ingericht met kartonnen meubelen.
maandag 26 mei 2014
ING MKB Roadshow
In het prachtige nieuwe Van der Valk Hotel in Zwolle werden ondernemers geïnformeerd over de economische ontwikkelingen en kansen in de regio. Trendwatcher Adjiedj Bakas liet vooral de ontwikkelingen wereldwijd zien.
vrijdag 23 mei 2014
Bedrijfsbezoek VNO-NCW naar Groningen Seaports Eemshaven
Een mooie presentatie kregen we van Harm Post, de directeur van Groningen Sea Ports over de ontwikkelingen van de Eemshaven. Wat een bedrijvigheid! Met een touringcar kregen we een rondleiding door dit haven gebied. Met een spectaculaire waddenribtocht werd het bedrijfsbezoek beëindigd. Onder het genot van een borrel en warme vis was er gelegenheid om te netwerken.
donderdag 22 mei 2014
Vakbeurs en Inspiring Contacts van Crisp
Een gezellige en inspirerende dag had ik gisteren. Samen met collega stylisten bezocht ik het jaarlijkse evenement, georganiseerd door de beroepsvereniging van stylisten: Inspiring Contacts. Deze keer op het Hembrugterrein in Zaandam, waar op dat moment ook de vakbeurs Design District werd gehouden. Op deze vakbeurs waren meer dan 140 fabrikanten en ontwerpers van top design te vinden. Opvallend vond ik de collectie badkamerproducten van Jee O. Het schattige kastje van Van Vilt en de tafel van Bert Plantagie met een vleugje kleur in het houten blad. Het programma van Crisp was divers. Zo kregen we een leuke presentatie over Gender Marketing, zagen we Marjolein Vonk haar ontwerpen van het Zweedse Icehotel en waren er workshops. Uiteraard met veel collega's gezellig bijgekletst. Met ons carpool groepje gingen we nog even uit eten.
zaterdag 10 mei 2014
Sponsoring Tanzania project
woensdag 23 april 2014
Asperge Oogstfeest
Met Zakenkring Plein Zuid hadden we een asperge oogstfeest in samenwerking met een aantal toprestaurants uit Zuidwolde. Heerlijke aspergegerechten met lekkere wijnen. We mochten ook nog zelf het land op om asperges te steken. Wat een top avond! Bedankt familie Weiland,(asperge) kwekerij en allen die dit organiseerden.
woensdag 9 april 2014
Advies voor een vakantieverblijf in Malaga, Spanje
Door een vastgoedstyling opdracht kwam ik in contact met mensen die naar Spanje wilden emigreren om daar een Bed en Breakfast te starten. Ze wilden mijn advies. Ik ben er vier dagen geweest. Meubelen uitgezocht voor binnen, tuinset, kleuradvies, advies in bedlinnen en handdoeken en woonaccessoires. Voor het privé gedeelte, het gastenverblijf en de Yurt.
vrijdag 4 april 2014
Interieuradviesdag bij Zwiers Wonen zaterdag 12 april
Omdat de nieuwste voorjaarscollectie binnen is, organiseert Zwiers Wonen een interieur advies dag waar ook ik mijn steentje mag bijdragen!
donderdag 27 maart 2014
Mijn project in luxe brochure
Ook al staat er in kleine lettertjes op de pagina: Design: Styling for all.... Toch super leuk dat dit in zo'n prachtige brochure staat!
donderdag 20 maart 2014
Landelijke Open Huizen Dag 5 april
Iedereen die zijn huis in de verkoop heeft en daaraan mee wil doen, moet dit kenbaar maken. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur kunnen mensen de woning bezichtigen. Het is slim om mee te doen. Mensen kunnen in die paar uren nét een woning extra bekijken. En als dat nu net úw woning is waar ze verliefd op worden?
zaterdag 22 februari 2014
Wonen & Co beurs

Ook dit jaar ben ik weer te vinden op het adviesplein van de Wonen & Co beurs in MartiniPlaza Groningen. Schrijf je in op de website www.wonenencodebeurs.nl

zondag 9 februari 2014
Vakbeurs Home Trade Center Nieuwegein en ETC Expo Culemborg

ETC Expo biedt showroomruimte aan de interieurbranche en richt zich hierbij op het hoge segment van de markt en een exclusieve lifestyle. ETC Expo is gespecialiseerd in stijlvolle meubelen, woontextiel, woondecoratie, vloerbedekking, sfeer en projectverlichting, verf, behang, maatwerk en interieuraccessoires.

 

Het Home Trade Center is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m³ vinden bezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires. Meer dan 150 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten. Ook vind je er het Stalenlab, een werkplek voor stylisten.

htc Etc voorjaarsbeurs 2014

maandag 3 februari 2014
Bezoek vakbeurs ShowUp Amsterdam

Dus showUP .... for inspiration .... for trends .... for business!

Dat staat op de website van www.showup.nl vermeld. Ik vond het zeer zeker inspirerend.

 

 

showup4showup3Showup2showup1

zondag 19 januari 2014
Bezoek Internationale Meubelbeurs Keulen (IMM Cologne)

Hieronder een impressie van mijn bezoek aan IMM Cologne, de meubelvakbeurs in Köln. Wat opviel was de kleur okergeel die zowel in stoffering alswel in meubilair te vinden was. Verder in heel veel stands geometrische vormen.  Bij houten tafels en stoelen zag ik vooral afgeronde tafelpoten en tafelbladen. Bij banken en fauteuils met effen stoffen, waren de stiksels in contrastkleuren. imm.1imm.2imm.3imm.4

 

 

 

zaterdag 11 januari 2014
Resultaat opdracht voor Wonen & Co van DvhN en LC

Blankenham

zondag 22 december 2013
Kerstwens

kerstwens2013

zaterdag 14 december 2013
Trendkleur 2014 Radiant Orchid

Mijn logo staat prachtig bij de nieuwe trendkleur "Radiant Orchid"

kleur van het jaar 2014

vrijdag 29 november 2013
Officiele Opening Green Planet Pesse

Dia4 grplGreen Planet Pesse is een dynamisch tankstation aan de A28 met op de begane grond een horeca afdeling, business ruimte en een buitenterras. Op de verdieping zijn elf kantoren, drie vergaderruimtes en er zijn prachtige toiletgroepen.

Ik ben er trots op dat ik bij de inrichting van al die ruimtes mocht adviseren. Dit project is uniek in Nederland. Dat maakt het bijzonder.

Filosofie van Green Planet: today for tomorrow!

maandag 7 oktober 2013
shirtsponsoring volleybalclub Zuidwolde

Omdat onze dochters bij de volleybalclub in Zuidwolde spelen, heb ik ervoor gekozen om het team van onze oudste dochter te sponsoren. (jongste dochter had al sponsor)

vcz

dinsdag 17 september 2013
Gamma Woondag 21 september 2013

mooi wonen Gamma

maandag 2 september 2013
Gamma en Flexa kleur & verf adviesdag

flexa gamma

zaterdag 31 augustus 2013
Wonen & Co met jaar verlengd

Ook komend jaar mag ik voor Wonen & Co adviezen geven. Vandaag een artikel in de krant met oproep voor de lezers. Wie een gratis advies wil, kan zich aanmelden.

wenco

maandag 19 augustus 2013
TrendZ Hardenberg

Hartstikke leuk om even een bezoek te brengen aan de beurs TrendZ. Ik was op zoek naar een paar hoge potten en was nieuwsgierig naar nieuwe woontrends. Een hele kleine impressie...

TrendZ13

vrijdag 14 juni 2013
Landelijke Histor kleuradviesdag 29 juni bij GAMMA (Hardenberg)

Op 29 juni a.s. organiseren Histor en Gamma voor de derde keer de landelijke Histor Kleur en Verf Advies dag. Elke klant die naar èèn van de 166 GAMMA bouwmarkten in Nederland komt, kan gratis en vrijblijvend een Histor kleuradvies van een Crisp-stylist krijgen.

GAMMA geeft op deze dag maar liefst 30% korting op alle Histor lakken en muurverven.

 

Ik doe voor de derde keer mee aan deze leuke dag en deze keer ga ik naar de GAMMA in Hardenberg.
Histor kleurenplan

 

 

zaterdag 25 mei 2013
Winnaar kleuradvies

Leuk publiek, de starters die de woningmanifestatie in het gemeentehuis in Zuidwolde bezochten.
Complimenten aan de organisatie. Alles was top geregeld!

 

De winnaar voor een gratis kleuradvies is geworden:

Iris Fieten uit Hollandscheveld.
Binnenkort gaat ze (met partner) in Alteveer wonen. Gefeliciteerd!

dinsdag 23 april 2013
25 mei Startersmanifestatie Drenthe!

Een heel belangrijk evenement op 25 mei om de huizenmarkt in beweging te krijgen.

Heel veel informatie en voordeel op deze dag voor starters.

op die dag ben ik van 10.00-14.00 uur in het gemeentehuis in Zuidwolde, gemeente de Wolden, om starters op allerlei gebied te informeren over het inrichten van een woning. Ook een starterswoning kan een paleisje worden!

www.startersmanifestatie.nl 

 

Starters: ontvang een leuke attentie (op=op) en maak kans op een gratis kleuradvies voor je nieuwe huis!

zaterdag 30 maart 2013
Paastafel voor in de krant

Een tipje van de sluier.... De fotograaf is langs geweest voor een artikel in de Paaseditie van Wonen & Co bijlage van DvhN en LC. Ik heb diverse vaasjes gevuld met ranonkels. paasfoto

Zie tabje Media voor het resultaat 

vrijdag 15 maart 2013
Winnaars mooiste stand verkiezing Wonen&Co

Dat was leuk! Samen met juryvoorzitter Peter Idema van NCD mediagroep en architect Michel de Ruiter, de beursvloer op om de mooiste beursstand te kiezen.

 

Beoordelingscriteria waren: uitstraling, duidelijkheid, professionaliteit, verrassend, toegankelijkheid vd stand, toegankelijkheid van informatie en totaal concept.

 

Als beste beursstand groter dan 16 m2 hebben we gekozen voor:

http://www.weijertuindesign.nl/ 

De beste beursstand kleiner dan 16 m2 is geworden:

http://www.swawek.nl/pages/home.php

 

 

maandag 4 februari 2013
Vakbeurs Intirio Gent

Intirio is dè vakbeurs met een gevarieerd totaalaanbod aan interieurdecoratie en huislinnen voor de BeNeLux, Noord-Frankrijk en Duitsland.

Ik heb prachtige stoffen, behang en vloeren gezien. 

Hieronder de nieuwste collectie van Eijffinger. Het is behang. Dat zou je niet zeggen!

intirio Eijffinger

 

 

zaterdag 1 december 2012
Modelwoning ingericht met karton

Van een vastgoedeigenaar kreeg ik de opdracht om een modelwoning van een appartementencomplex in te richten. Er is gekozen voor kartonnen meubelen. Deze meubelen zijn helemaal op schaal gemaakt. Met name de (kartonnen) keuken gaf een goed beeld in de ruimte. Een echte keuken is niet handig voor een modelwoning, want een open keuken moet goed bij de stijl van het interieur passen. Waar kies je voor als je de bewoners en hun stijl niet kent? Doordat alles van karton is, kun je ook heel gemakkelijk schuiven met bank en fauteuils als mensen de opstelling anders willen zien. Kortom: Slim en leuk ingericht!

modelwoning cubiqz

zaterdag 17 november 2012
Flexa kleuradviezen bij Karwei bouwmarkten

Veel Crisp stylisten geven vandaag Flexa kleuradviezen bij de Karwei bouwmarkten.

Ik ben vandaag in Steenwijk.

karwei aktie 17 11

donderdag 15 november 2012
Nationaal Symposium Makelaardij 7 #NSM7

Vandaag naar het Nationaal Symposium Makelaardij 7 geweest in Taets Zaandam.

Een collega Crisp-stylist reed met me mee, dus dat was al super gezellig.

Er waren diverse sessies en tijdens pauzes kon je diverse makelaardij gerelateerde producten en diensten bekijken.

Vandaag ook weer gehoord en gezien hoe belangrijk het is om in deze tijd je huis goed in de markt te zetten. Argumenten als: geen geld, geen tijd, geen zin, geen nut... Schakel mij maar in!

Een relatief kleine investering hierin levert al gauw meer op dan het kost. Graag leg ik tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek de mogelijkheden uit.

 

Onderstaand voorbeeld: Opruimen en de pluspunten van de woning laten zien. In dit geval de openslaande deuren naar de tuin. Vervolgens heb ik het zo sfeervol mogelijk op de foto gezet.

keuken voor en na

zaterdag 10 november 2012
Styling for all op Facebook

Omdat Facebook een ideale plek is om op een interactieve manier met mijn vak bezig te zijn, heb ik een zakelijk Facebook account aangemaakt. www.facebook.com/stylingforall

Graag ontmoet ik je (ook) op Facebook!

dinsdag 18 september 2012
Woon Inspiratie Tour Deventer

Na het bezoek aan de Toonkamer ben ik met collega Crisp-stylist Marja naar de Woon Inspiratie Tour in Deventer gegaan. Ik was vooral heel erg benieuwd naar de 3-D printing van Dirk van der Kooij. Dirk vertelde hoe hij in aanraking kwam met deze techniek en liet een filmpje van het productieproces zien. Super! Bij Vos interieur in Groningen kun je een greep uit de collectie bekijken. Voor meer adressen en info; bekijk zijn website.

 

Monique van der Reijden van Pers Centrum Wonen is trendwatcher en liet een aantal filmpjes zien met de laatste woontrends. Ook vertelde ze hoe je die nieuwe trends toe kunt passen in winkels. Al deze nieuwe trends kun je op de website www.perscentrumwonen.nl vinden. 

 

Jos Burgers gaf een soort one-manshow over het omgaan met klanten, de uitstraling van de winkel. Echt grappig om naar te luisteren, maar zeker ook leerzaam. Ook in dit geval; klik door naar Jos Burgers.

maandag 17 september 2012
Najaarsshow TOONKAMER Utrecht - center for interior design

De Toonkamer is een platform waar ruim 20 Nederlandse en internationale interieur merken hun nieuwe collecties presenteren. Het zou een lang verhaal worden wat ik allemaal gezien heb. Kort gezegd: verrassende vormen, prachtige stoffen, bijzondere karpetten/tapijten en mooie details in meubelen.Toonkamer

Kijk eens op de website van de Toonkamer.

vrijdag 14 september 2012
22 september Histor landelijke stylistendag Gamma

22 september is het de Histor landelijke stylistendag bij de Gamma bouwmarkten. Op die dag geef ik gratis kleuradviezen bij de Gamma bouwmarkt in Sneek. Die dag is er een flinke korting op de mengkleuren. Laat je verrassen wat kleur met je interieur kan doen. 

Deze week liggen er al intekenlijsten klaar in de bouwmarkten. Geef je snel op!

Histor

maandag 3 september 2012
EliteNL ETC expo Culemborg

Prachtig. Dat was de beurs in Culemborg. Kwaliteit en exclusiviteit. Stijlvolle meubelen, vloerbedekkingen, woontextiel, woondecoratie etc. Ook het event Wallpaper Wonder World vond tegelijkertijd plaats. Enorm veel behang op diverse manieren gepresenteerd. Een kleine impressie op mijn collage.

 

ETC expo 2012

donderdag 30 augustus 2012
NVM verkopersavond Tamboer Hoogeveen

De NVM organiseerde samen met Hentenaar makelaardij en Hup & Fidom garantiemakelaars een verkopersavond. Deze avond was bedoeld om iedereen die het huis in de verkoop heeft, te informeren over de ontwikkelingen in de woningmarkt.

 

Ik heb een presentatie gehouden over de voordelen van een perfecte presentatie van de woning. De koper is kritisch en er is veel te kiezen. Zorg dat jouw huis er aantrekkelijk uit ziet. Hoe meer mensen jouw woning leuk vinden, hoe groter de kans op een bezichtiging, is verkoop!

nvm1

nvm2

dinsdag 21 augustus 2012
Vakbeurs TrendZ Hardenberg

 

19, 20 en 21 augustus. Tropisch warm is het buiten, maar dankzij een goed airco systeem is het hartstikke leuk om een bezoekje te brengen aan de vakbeurs TrendZ in Hardenberg.  

TrendZ is het trefpunt waar alle nieuwe trends op het gebied van decoratie, home & living, kitchen & dinner, toys, gifts, art & fun, souvenirs, kerstpakketten, sieraden & lederwaren en accesoires en andere branchegerelateerde artikele ten toon worden gesteld. Helaas had ik niet heel veel tijd, maar heb ontzettende leuke items gezien. Voor de decoratie viel me de pastelkleur op, daarvan een sfeerimpressie. Het is echter geen weergave van het geheel. Er was zo veel te zien! (200 deelnemende bedrijven....!) 

 trends Hardenberg 2012

 

donderdag 21 juni 2012
Met Crisp-stylisten rondleiding Piet Boon experience center

PB1PB2 2PB3 2PB4

donderdag 14 juni 2012
Bedrijfsbezoek Vadain Genemuiden

Interessant was het bedrijfsbezoek dat georganiseerd werd door Crisp stylisten.

We kregen bij Vadain een rondleiding. Heel leuk om het hele traject, vanaf de orderaanname tot de verzending van de gordijnen te kunnen bekijken. Uiteraard heb ik prachtige stoffen gezien, maar ook vernuftige machines die gebruikt worden om de gordijnen te voorzien van plooien en zomen. Toch is er nog veel mensenwerk nodig. Omdat Vadain ook bijzondere gordijn afwerkingen kan leveren, helemaal op maat, zijn er vakkundig mensen nodig om dit te kunnen maken. Na de lunch kregen we informatie over het bedrijf en over de kwaliteit van de collectie. De ontwerpafdeling heeft een boek uitgebracht; Stijl&zo - alles over gordijnen. Een boek vol prachtige sfeerbeelden van de Vadain collectie en praktische tips over diverse plooien, voeringen, zoomhoogtes etc. Handig voor mij en erg leuk om bij een advies te laten zien.

 

vadain

vrijdag 8 juni 2012
Design District

Design District, het vakevenement voor interieurdesign, werd dit jaar gehouden in Taets Zaandam. De laatste nieuwtjes op het gebied van interieurdesign was er te zien.

Nieuw was een Beton design met ongekende vormvrijheid. a.s. projectinrichters

Ook vond ik het bedrijf Genesis Product Development bijzonder om te zien. Speciale coating op bijv. vintage tafels en andere producten. Een verrassend eigenzinnig merk vond ik Spoinq met geweldige stoffen voor stoelen. Geluidsabsorberend en decoratief zijn de wanden van Aleksandra Gaca.

Er was te veel om op te noemen. Bekijk alles op de site van Design District.

dd

vrijdag 18 mei 2012
Bedrijfsauto aangeschaft

Hartstikke blij ben ik met mijn nieuwe bedrijfsauto. Steeds vaker werd mijn auto te klein en moest ik soms twee keer rijden naar een verkoopstyling.

Het ontwerp is tot stand gekomen met mijn idee van de memo, maar verder ontworpen door Melamedia in Zuidwolde. Concis in Hoogeveen heeft de belettering er keurig opgeplakt.

 

lage res

dinsdag 17 april 2012
Advitmo BCDD

In februari ben ik lid geworden van www.advitmo.nl een vrouwennetwerk groep in Drenthe. Leuk om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Bovendien natuurlijk erg gezellig om met een groep vrouwen een netwerk op te bouwen. Op 17 en 18 april heeft Advitmo een stand op de Bedrijven Contact Dagen in Assen. 

dinsdag 6 maart 2012
Workshop houten vloeren

Een workshop voor Crisp-stylisten werd gehouden in het Houten Vloeren Paleis in Soest. 

Vier vertegenwoordigers vertelden over hun collecties.

Leuk was dat we niet alleen de vloeren konden bekijken, maar we kregen presentaties over de bedrijven en over het productieproces. Uiteraard ook productinformatie, zoals geluidswaarden (appartement) en hout in combinatie met vloerverwarming. Erg interessant.

Merken waar ik nu veel van weet zijn:

Solidfloor Een parketleverancier met een breed assortiment en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Hakwood Parketvloeren met alleen assortiment in topkwaliteit.

Pergo Een leverancier van toplaminaat- en vinylvloeren.

Lieverdink Voor een ambachtelijke parketvloer. Ongekende mogelijkheden m.b.t. de legmotieven. Niet alleen het bekende visgraat motief. 

Bedankt Reijer en Claudia Looyens voor jullie gastvrijheid en goed verzorgde dag.

houten vloeren

Foto laat zien dat hout in diverse kleuren kan worden afgewerkt. 

Voor een zeer uitgebreid verslag: vrouwinhetparket

dinsdag 7 februari 2012
Stylistendag Home Trade Center

In het Home Trade Center in Nieuwegein was het stylistendag. Speciaal voor stylisten werden er presentaties en workshops gegeven. Hier heb ik volop gebruikt van gemaakt. Een gezellige dag werd het, met allemaal vakgenoten. Wat opviel was de hoeveelheid aan kleuren in diverse stands. Kleurrijke fauteuils, eetkamerstoelen, verlichting en accessoires. Een hele kleine impressie hieronder. htcvj2012

donderdag 12 januari 2012
Stylingadviezen geven bij Home Trade Center Nieuwegein 5 en 12 f

Als consument bent u op 5 & 12 februari 2012 van harte welkom op de grootste interieurvakbeurs van Nederland. Laat u inspireren naar aanleiding van de meest actuele interieurcollecties. De fabrikanten van de produkten kunnen uw vragen direct beantwoorden en interieurstylisten zijn de gehele dag beschikbaar om u een gratis advies op maat aan te bieden.

Aan de kassa van de Home&Interior beurs betaalt u voor een toegangskaart 8 euro per persoon. Wanneer u voorafgaand aan uw bezoek de kortingskaart op de homepage van deze website download betaalt u slechts 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Meer info: home & interior

maandag 28 november 2011
Interview Streekradio FM104.8

Voor het eerst in de studio van de Streekradio. Het was leuk en ook wel een beetje spannend om life in de uitzending te zitten. Ook dhr. Vogelzang van Vogelzang parket uit Linde zat aan tafel. Een zeer ervaren ondernemer waar ik tijdens en na de uitzending een goed gesprek mee heb gehad. Veel mensen daar en allemaal vrijwilligers. Leuk om eens mee te maken.

 

Het interview beluisteren kan nog; interview streekradio

 

dinsdag 22 november 2011
Styling for all ook setdresser Hoogeveense film Benjamin Wolf

Ook leuk om te doen, een filmset stylen!

Het script gelezen en samen met Roelof B en David H overleggen waar en hoe.

Benjamin Wolf (officiële Hoogeveense film)

zondag 13 november 2011
Adviezen bij Interieurwereld Van de Belt

Op koopzondag adviezen gegeven bij interieurwereld Van de Belt in Rogat-Meppel

maandag 24 oktober 2011
Huis Totaal beurs Hardenberg 18 t/m 20 november

Heeft u bouw-, verbouw- of verhuisplannen?
Of wilt u graag eens inspiratie opdoen voor een andere inrichting van uw huis?

Noteer dan alvast het weekend van 18 t/m 20 november 2011 in uw agenda.
De Huis Totaal beurs in de evenementenhal Hardenberg.

 

Ook ik ben daar van de partij en geef gratis interieuradviezen.
Zie info op de website:  
http://bit.ly/vDeBB1  Wel even opgeven

Standnummer 238


Op de 19e en 20e geef ik om 14.30 uur een presentatie over verkoopstyling 

in de stand van de gemeente Hardenberg standnummer 303.

donderdag 20 oktober 2011
Pink Ribbon Donate 1/8

Styling for all doet ook mee aan de Donate 1/8 voor Pink Ribbon.

 

Ook ik zet mij belangeloos in voor Pink Ribbon en geef 1.5 uur interieuradvies kado aan iemand die een frisse start goed kan gebruiken!
images Pink Ribbonklik hier voor meer over deze aktie

 

 

 

woensdag 12 oktober 2011
5 november adviezen bij Karwei Assen

Afbeelding1

dinsdag 11 oktober 2011
Woon Inspiratie Tour 2011 Zwolle

De titel zegt al iets over het doel van de avond: Inspiratie krijgen. Die inspiratie heb ik zeker gekregen. Monique van der Reijden, trendwatcher, presenteerde actuele woonsferen. Alexander Klöpping, bekend van het TV programma "De Wereld Draait Door' vertelde op een geestige manier over slimme technologische snufjes op het gebied van internet en social media. Niels Aalberts is manager en marketeer. Hij vertelde een verhaal vol marketing praktijkvoorbeelden. Tenslotte liet Aafje Nijman, trendspecialist, voorbeelden zien hoe je op een eenvoudige manier de trends toe kunt voegen in je huidige interieur. Tussendoor een hapje en drankje, netwerken en je kon een workshop volgen.
Zie website http://www.perscentrumwonen.nl voor de laatste trends. 

zondag 9 oktober 2011
Wonen&Co reacties

Spannend was het voor een perfectionist als ik soms kan zijn, hoe de opdracht voor Wonen&CO in de krant zou komen.  
Maar het is helemaal geworden zoals het is gegaan. Journaliste Shyra heeft dit met haar verhaal goed weergegeven.
Klik HIER om het krantenartikel te lezen

Heel leuk zijn de positieve reacties die nog steeds binnen komen. Ook via mij man, kinderen, ouders en schoonmoeder. Hartstikke leuk!

Meer foto's van deze opdracht zijn te vinden bij het tabje; Portfolio.

donderdag 29 september 2011
Amazing Green Creations

Een inspirerende dag was het bij Bruinsma Hydrocultuur http://www.bruinsma-hydro.nl in De Kwakel. Als eerste een presentatie door Marie-Gon Vos over de kleur groen in het interieur. Daarna een presentatie van Joost Valk van http://www.vitalplaces.eu over vitaal wonen, leren en werken. Vervolgens een presentatie over hoe je een project een geweldige finishing touch kunt geven met interieurbeplanting. Daarna gingen we naareen ruimte helemaal in kerstsfeer met informatie over de laatste kerst trends. Zie foto van de nieuwste kleur in kerstballen en decoratie. Het is de kleurcombinatie wit, mintgroen en cognac. Als laatste liet Madeleine Waalkens zien hoe je prachtige decoraties op vazen en schalen kunt maken met takken en kunstbloemen. Dat mochten we daarna ook zelf gaan doen. Foto’s genomen in de showroom van Bruinsma.

woensdag 28 september 2011
Opdracht voor Wonen & Co

Een tijdje geleden kon ik melden dat ik één van de nieuwe Wonen en Co stylisten ben voor het Dagblad van het Noorden.

Deze week mocht ik een lezersvraag uitvoeren. Het werd een opdracht in Assen. Super om te doen en de bewoners waren helemaal tevreden met het resultaat.

Vandaag werd ik geïnterviewd en kwam de fotograaf van die krant langs om daar foto's te maken.  Op 8 oktober komt het in de krant.

Op mijn portfolio zal ik op die dag ook een paar voor en na foto's plaatsen.

dinsdag 27 september 2011
Histor en Gamma

Op zaterdag 8 oktober organiseert Gamma samen met Histor de eerste landelijke stylistendag. Ik geef op die dag gratis kleuradviezen bij de Gamma in Hoogeveen. Zie voor meer info  http://bit.ly/nxLfUL

zaterdag 24 september 2011
Stylistes inspireren 1 oktober bij Karwei

Op 1 oktober geven bijna 200 stylistes in de Karwei bouwmarkten presentaties over de nieuwtjes op woongebied.

Ik ben die dag bij de Karwei bouwmarkt in Coevorden. Meer informatie http://www.karwei.nl

maandag 19 september 2011
Stagiaire van Cibap

Manon is voor een half jaar voor twee dagen in de week mijn stagiaire. Ze gaat naar het Cibap in Zwolle en het is leuk om haar te mogen begeleiden. Haar stagebegeleider van school heeft met mij besproken wat Manon bij mij kan leren. Dat is breed. We maken er een leuke tijd van.

zondag 18 september 2011
Open Art Fair Utrecht

Deze kunstbeurs met kunstwerken uit 50 galerieën uit binnen- en buitenland was zeker de moeite waard. Ik wou er naartoe omdat  Petra de Vree daar ook was met haar prachtige vrouwen, gemaakt van keramiekhttp://www.petradevree.nl Het meest opvallend vond ik de digitale schilderijen van Lisette Huizengahttp://www.lisettehuizenga.nl Ook erg leuk vond ik de tentoonstelling van 'Sterren op het Doek' wat ik op TV graag volg

zaterdag 10 september 2011
YES! Ik ben een wonen & co styliste

Wonen & Co van dagblad van het noorden zocht nieuwe stylistes. Een paar weken geleden werd ik door de redactie gebeld of ik mee wou doen aan een stylistenwedstrijd. Hiervoor moest ik vragen beantwoorden en een opdracht uitwerken.


Super blij ben ik dat ik ben uitgekozen! Hieronder de foto's van mijn idee voor een tienerslaapkamer. Deze foto's staan ook in de krant.

dinsdag 6 september 2011
Woonmodecity

Vandaag naar Woonmodecity geweest. Elk jaar een andere locatie met een andere sfeer. Deze keer was het in DeFabrique in Maarssen (Utrecht). De styling van het gebouw is al een feestje op zich! Geweldig zoveel leveranciers die de nieuwste en mooiste collecties laten zien. Veel mensen gesproken en hartstikke blij met een tasje vol folders. Zeer inspirerend.

Foto hieronder is een klein gedeelte van de stand van Desso, een tapijtleverancier, die op een creatieve manier het tapijt presenteerde. 

dinsdag 6 september 2011
ETC expo

ETC expo in Culemborg is een permanente vakbeurs die zich richt op het hoogste segment van de interieurmarkt. Drie dagen staan in het teken van de Autumn Fair, dus veel noviteiten in hoge kwaliteit en exclusiviteit. Alle stijlen zijn er te vinden. Een groot aanbod in meubelen, verlichting, raamdecoratie, behang, vloerkleden, accessoires.... Heel veel moois!

Foto is van 'The-Desk'. Een ontwerp van Jeroen Bos die een prachtig bureau heeft ontworpen, met de uitstraling van een moderne stoere tafel. Een tafelblad inclusief laden en contactklep, waardoor de bedrading is weggewerkt in de tafel.


 

donderdag 18 augustus 2011
Training bij Sunway Nieuwegein

In samenwerking met Crisp-stylisten organiseerde Sunway exclusieve raambekleding een training voor stylistes.
Alle producten werden toegelicht. Ook kregen we een rondleiding in de productie afdeling.
Dat was heel leuk om te zien.

Nieuw bij Sunway zijn de vouwgordijnen die gemaakt zijn van rolgordijnstoffen.
Daardoor krijg je een zeer strak hangend vouwgordijn. Zie afbeelding.
Leverbaar met tunnels of houten baleinen in diverse kleuren.

Per 1 september gaat de nieuwe website van Sunway in de lucht. http://www.sunway.nl
Wij mochten alvast een kijkje nemen. Een prachtige interactieve site waardoor je de eindeloze collectie zelf kunt samenstellen.
Daarin onderscheidt Sunway zich van diverse andere leveranciers: bijna alles is maatwerk.

vrijdag 29 juli 2011
Bezoek Eijffinger Zoetermeer

Een creatieve workshop bij Eijffinger bezocht. Dit werd via Crisp georganiseerd. Ongeveer 50 stylisten waren aanwezig.  Erg leuk om te zien was hoe een behangontwerp tot stand komt. Verder kregen we uitleg over de betekenis van de behangsymbolen en handige tips waar je op moet letten als je gaat behangen.  Na een heerlijke lunch kregen we nog een rondleiding. Echt geweldig zoveel behang en stoffen je daar bij elkaar ziet!


Zie foto's van behang en de gordijnstoffen met diverse plooien, zoals in de showroom werd gepresenteerd.   http://www.eijffinger.nl  

maandag 20 juni 2011
Marrakech Walls
Omdat ik erg benieuwd was naar de nieuwste Tadelakt verf met de uitstraling van Tadelakt of met de uitstraling van een fluweelzachte betonlook, ben ik een workshop gaan volgen van de leverancier Pure & Original.
 
Pure & Original is vooral bekend om de kalk- en krijtverven.
 
Eerst een primer op kleur aanbrengen. Vervolgens een volle laag van de dikke verf aanbrengen. Als de verf begint te drogen met een spatel kris-kras bewerken. Daarna moet de laag goed opdrogen.
 
Hierna met een spatel licht schrapen, zodat er kleurnuances ontstaan en glans. Vervolgens met kalkzeep behandelen, waardoor de wand afneembaar wordt.
 
Voor een matte betonlook wordt de verf geschuurd.
 
donderdag 26 mei 2011
Trendwatcher Adjiedj Bakas

Vandaag een seminar bijgewoond met gastspreker Adjiedj Bakas. Trends voor 2011

In: kleuren geel en blauw, ambacht, handwerk, vakmanschap, stoer, wild, ruig, leer, dierenvellen, warmte, intimiteit, nostalgie

Voor nog veel meer trends zie http://www.bakas.nl/

dinsdag 24 mei 2011
Huys Divisie Cup toernooi 2011

Waarom een sportief nieuws item? Omdat Styling for all dit toernooi sponsort.

Huys Divisie Cup toernooi 2011

Zaterdag 28 mei 2011 is het eindelijk zo ver! Dan staat het Huys Divisie Cup toernooi weer op het programma. Dit fantastische voetbaltoernooi voor A1 junioren uitkomend uit de 1e, 2e en 3e divisie wordt gespeeld bij sportveldencomplex VV de Weide. Het wordt weer een spannend toernooi die de echte sportliefhebber niet mag missen!

Voor meer informatie:
Huys Divisie Cup toernooihttp://www.divisie-cup.nl/nl/

zondag 15 mei 2011
Winnares

Bijna honderd mensen vulden tijdens de Stone Hill Fair hun naam en adresgegevens in om kans te maken op een gratis interieuradvies of verkoopstyling.

De winnares is geworden:
 

Tineke Kreuze
De Vennen 
Zuidwolde

Tineke reageerde blij en verrast en ik heb er zin in om haar een advies op maat te geven. Wordt vervolgd.

zaterdag 14 mei 2011
Stone Hill Fair

De beursstand op de Stone Hill Fair heb ik ingericht in de kleuren van mijn logo. Diverse inspiratie boeken heb ik mee. Natuurlijk mijn kleurenwaaier, diverse behangmonsters, vloermonsters en resultaten van opdrachten. Ook promoot ik de verkoopstyling (huis verkopen? goede woningpresentatie is belangrijk, leuke huizen verkopen sneller en voor een betere prijs)

De tafel is ter beschikking gesteld door www.kleinlugtenbeld.eu  evenals de Kartell stoelen. Deze zijn van !Pet Hoogeveen. www.petonline.nl :

Stoel Kartell: Starck brengt een hommage aan drie iconen van het hedendaags design en brengt een fusie van stijlen tot leven om het “toppunt van stijl” te bereiken: de stoel Masters. De Serie 7 van Arne Jacobsen, de Tulip Armchair van Eero Saarinen en de Eiffel Chair van Charles Eames worden opnieuw bekeken vanuit “space-age” standpunt en versmelten tot een pakkend en gebogen geheel. De zitting van Masters wordt ondersteund door vier dunne poten en is ruim en comfortabel. Het bijzondere van deze stoel ligt natuurlijk in de rugleuning: de kromlijnige kruising van de drie verschillende leuningen creëert volle en open ruimtes, om uiteindelijk samen te vloeien in de omtrek van de stoel.
Ook de decoratieve zwarte tulp, verkrijgbaar bij !Pet Hoogeveen. (Zero zdesign Tulip XL) Deze tulp is in diverse kleuren verkrijgbaar en ook met verlichting.


Omdat de (Hollandse)  tulp er staat, aan de wand nog een uniek schilderij met paarse tulpen van www.harriethuiskes.nl

Het paarse patchwork karpet is de trend van nu. In diverse kleuren verkrijgbaar. Patchworks worden gemaakt uit verschillende oude Perzische tapijten van soms wel 60 jaar oud. De goede stukken uit de karpetten worden gewassen, gedroogd en wanneer nodig gerestaureerd. Daarna worden de verschillende stukken geschoren om een gelijke pool te krijgen.De losse stukken worden met de hand aan elkaar gezet. Vervolgens wordt het karpet gewassen en daarna gedroogd in de zon. Het karpet wordt vervolgens in zijn totaliteit opnieuw geverfd in een andere kleur. Als finishing touch wordt het karpet gewassen, gestreken van een nieuwe rug voorzien. Het resultaat: Een prachtige nieuwe twist aan een oud Perzisch tapijt.

Stone Hill Fair Stone Hill Fair
vrijdag 22 april 2011
Styling for all in tent 3 - Stone Hill Fair Zuidwolde

Styling for all is te vinden in tent 3 op de Stone Hill Fair

maandag 21 maart 2011
Styling for all in de media

Styling for all in de media: leuke opsteker van een klant!

Krant van Huys makelaars maart 2011

(Klik op het plaatje voor een vergroting)Huys

maandag 14 februari 2011
HTC

Home Trade Center Nieuwegein

Deze interieur vakbeurs heb ik bezocht. Meer dan 300 merken tonen hun collecties, trends en noviteiten.

De styling was in pasteltinten. Echt voorjaar! Origineel was de gedekte tafel voor een behangpresentatie, zie foto.

 

HTC

zondag 23 januari 2011
Interview

Journalist dhr. Wessel Aslander is bij me langs geweest voor een interview over verkoopstyling.
Begin februari kom ik in een makelaarskrant!
Dus in februari is het interview te lezen op de website.