Voor wie woont

 

Voor wie onderneemt

 

Voor wie zijn huis wil verkopen

 

Portfolio - Voor wie woont

Project:
Nieuwbouwproject. Totaaladvies van vloer tot meubelen, verlichting, raambekleding, kleuren, accessoi
Project:
Nieuwbouw Project. Advies keuken, meubelen en verlichting
Project:
matamorfose woonkamer. Van bruin en grenen naar grijs en blauw.
Project:
Vakantiewoning verkoop klaar gemaakt met laag budget.Kopers wilden alles overnemen, zo mooi vonden z
Project:
Advies nieuwe keuken en restyling eetkamer over kleurgebruik en accessoires
Project:
Advies wandmeubel, verlichting, vloerkleed en kleuradvies voor al het schilderwerk.
Project:
Verbouwing woonkamer
Project:
Woonkamer oudste dochter en vriend. Van studentenhuis naar eigen plek!
Project:
Totaaladvies voor de woonkamer. Van vloer tot planten
Project:
Kleur en wooncheck woonboerderij
Project:
Woonboerderij. Kleur, indeling- en meubeladvies
Project:
Verbouwing woonkeuken
Uitvoering:
Vorige situatie was een kleine woonkeuken en een aparte ruimte wat een speelkamer was. De wand achter de oude keuken werd verwijderd. In de grote ruimte werd een kookeiland gesitueerd. Een open ruimte naar de eettafel. Bewoners vonden het een verrassend ontwerp, omdat buren allemaal een L vormige keuken hebben. Juist dit kookeiland is geschikt voor dit jonge gezin. De dochters kunnen ipv aan de tafel, nu aan het eiland mee helpen koekjes bakken.
Project:
Woonkamer. Indeling, maten, kleurgebruik.
Uitvoering:
Als je een plattegrond hebt, kun je meteen de ideale maten van meubelen zien. De bestaande grindvloer oogt vrij somber. De meubelen werden om die reden in diverse kleuren uitgezocht. Een kleurrijk wollen vloerkleed maakt het helemaal af. Zitmeubelen van Pode. TV meubel Pastoe. Eetkamerset Bert Plantagie.
Project:
Woonkeuken verbouwing. Advies voor indeling, vloer, keuken, kleuren en raambekleding.
Uitvoering:
Een trapopgang werd verwijderd. De indeling werd verrassend anders. Op de plek van de keuken is de eettafel gesitueerd. Hierdoor is het raam breder gemaakt. Een kookeiland past hier prachtig. Ruim en licht.
Project:
Woonkamer. Stoere uitstraling.
Uitvoering:
Nieuwe bank, fauteuil, salon/bijzettafels en vloerkleed. Een wand werd voorzien van behang. De raambekleding werd vervangen. Een combinatie van plissé en kiezelkleurige vintrages. Accessoires in zwart en groen. Ook pootjes van bank en tafelpoten zwart voor stoer geheel.
Project:
Woonkamer. Indeling, meubel, kleur en accessoire advies
Uitvoering:
De voorzijde bestond uit twee zithoeken en de eethoek stond naast de keuken. Bij de nieuwe indeling is de eettafel voor de keuken geplaatst en waar de eettafel stond, is een TV hoek gesitueerd. Iets lichtere stoffering voor de meubelen vanwege de donkere vloer. Luxe materialen en accessoires.
Project:
Woonkamer. Indeling, kleuradvies, materiaal en accessoire advies
Uitvoering:
De grote hoekbank stond erg ver van de haard en de TV stond aan één kant achter de bank. Qua indeling is het helemaal veranderd. Een heerlijke grote 3.5 zits bank is aangeschaft. De rest van de meubelen kregen een andere plek. Nu is de zithoek zowel TV- als haardgericht. De lichtbruine wanden kregen een zachte grijstint. 1 kastje werd donker grijs geschilderd. Een nieuw vloerkleed en diverse planten zorgen voor een mooi geheel.
Project:
Woonkamer. Plek voor een haard. Nieuwe meubelen, raambekleding en vloerkleed.
Uitvoering:
Een ronde eettafel kwam in het achterste deel van de woonkamer. Alles in een stoere uitstraling, zo ook de nieuwe bank met doorleefd leer. De salontafelkist kon blijven. Een nieuw vloerkleed met blauwe accentkleuren staat goed bij de donkere vloer. Gordijnen passen perfect bij dit kleed, waar ook een zandkleur in zit. Bij de haard staat een nieuwe relax fauteuil.
Project:
Indeling en tips woonkamer voor Dagblad v/h Noorden
Uitvoering:
De opstelling werd tuin- en haardgericht. Er kwam een nieuwe bank en nieuwe salontafels. De boekenplanken gingen van de wand. Hiervoor in de plaats een boekenkast. TV nu op een betere plek. Nieuw vloerkleed. Deze metamorfose was in opdracht van het Dagblad v/h Noorden.
Project:
Kleur, meubel en accessoire advies voor de hal
Uitvoering:
De lichtste kleur op het houtwerk en de wanden in twee kleurstellingen. Gezellig gemaakt met een paar meubelen en accessoires.
Project:
Woonkamer
Opdracht:
Indeling, kleur en materiaaladvies
Wensen:
Andere vloer en een algehele inspectie.
Uitvoering:
De pianospelende dochter ging het huis uit, en nam de piano mee. Dit inspireerde mij voor het idee op die plek een mooie kastenwand/TV wand te creëren Een vloerkleed werd toegevoegd voor meer warmte en sfeer. De twee design fauteuils kregen een andere plek. Wanden licht grijs en haardmuur werd midden grijs voor een modernere sfeer. Nieuwe vloer en nieuwe draaifauteuil.
Project:
Tiener slaapkamer
Opdracht:
Kleuradvies
Wensen:
geen roze meer. (zie laatste foto oude situatie)
Uitvoering:
Bij de witte meubelen en het antraciet kleurige tapijt is geel een prachtige vrolijke kleur, zonder dat het kinderlijk oog. Met een paar nieuwe zwarte accessoires is de tienerkamer weer helemaal up-to-date. Gekozen om de verf als lambrisering aan te brengen voor een mooie verdeling van de kleur.
Project:
Opdracht voor Wonen&Co lezersvraag
Opdracht:
Probleem is gebint dat in de weg staat en het is somber
Wensen:
Prettiger ingedeeld en minder somber
Uitvoering:
De indeling werd veranderd, maar daardoor werd het noodzakelijk een andere bank aan te schaffen. Een ruime drie zits i.p.v. de hoekbank in een lichtere fellere kleur, zodat meteen de somberheid weg is. Ook dichter bij het raam gesitueerd.
Project:
Woonkamer
Opdracht:
Het voelt ongezellig
Wensen:
gashaard en gezelliger
Uitvoering:
Gashaard kwam er. De wandkast is hergebruikt als TV meubel. Er kwam een grote kast voor het opbergen van spullen en voor kinderknutselwerkjes. Wanden zandkleur. Accessoires met petrol blauw en een toefje geel
Project:
Woonkamer metamorfose
Opdracht:
kleuradvies en advies bij aankoop meubelen
Wensen:
nieuwe bank, fauteuil, gordijnen, nieuw TV meubel, Advies over kleuren, accessoires
Uitvoering:
Indeling werd helemaal anders. Vloer geschuurd en erna vergrijsde kleur. Advies bij aankoop van alle nieuwe meubelen en accessoires. Laatste 2 foto's van oude situatie.
Project:
Slaapkamer
Opdracht:
Een gezellige slaapkamer
Wensen:
niet specifiek
Uitvoering:
Na de rondleiding vd bovenverdieping werd ik geïnspireerd door kleding en accessoires met dierenprints. Het werd goudkleurig tapijt en glanzende gordijnen met gouden vleug. Warm en chique. Alles werd licht geschilderd. Nieuw dekbedovertrek. Nieuwe flonkerende plafonnière en met bestaande accessoires gezellig gemaakt. De fauteuil kreeg een nieuwe stof en o.a. de mooie tassen gebruikte ik voor de aankleding.
Project:
Woonkamer
Opdracht:
Mooie spullen, maar toch niet helemaal tevreden
Wensen:
Haard en tuin gerichter.
Uitvoering:
De schilderijen hebben plaats gemaakt voor een grote wandkast met haard en TV. De schilderijen zijn verplaatst naar het deel in de woonkamer waar de eettafel is gekomen. Op moment van fotografie was het nog niet helemaal af, maar toch is al goed te zien hoe prachtig het is geworden.
Project:
Woonkamer Hoogeveen
Opdracht:
totaal advies meubelen, materialen, kleuren
Wensen:
moderner en praktisch, de tegelvloer blijft.
Uitvoering:
Verlaagd plafond werd eruit gehaald. Haard eruit. Muren glad gemaakt en voorzien van behang. Nieuwe meubelen, nieuwe verlichting, nieuwe vitrages en gordijnen. Gedeeltelijk nieuwe accessoires.
Project:
Woonkamer
Opdracht:
Kleur- en behangadvies. Advies voor het schouwgedeelte.
Wensen:
Het geel mag eruit. Het tegelplateau bij de haard mag er uit.
Uitvoering:
Een zeer smaakvol geheel is het geworden met de nieuwe haard, het prachtige behang en door een paar meubelen en accessoires een andere plek te geven.

Portfolio - Voor wie onderneemt

Project:
Restyling Beautysalon
Project:
Entree van een beautysalon
Project:
Pedicure salon
Opdracht:
vloer- en kleur/behangadvies
Wensen:
Cliënt komt er niet uit. Vindt te veel mooi.
Uitvoering:
Omdat cliënt wit meubilair heeft, wil ik de salon een frisse uitstraling geven met wat kleur. Omdat de pedicure daar van houdt kiezen we voor een lichte vloerkleur, waar diverse kleuren bij de combineren zijn. Ik stel voor om het behang van Van Gogh te kiezen. Fleurige bloemen. Voor de kleur van de wanden heb ik een kleur uit het behang gekozen en voor de deuren het groen uit het behang. Een heel mooi resultaat.
Project:
Wheemhuus Zuidwolde
Opdracht:
kleuradvies voor de wanden
Wensen:
Zie hieronder Miriam aan het woord:
Uitvoering:
Mijn vraag aan Marian kwam op een punt dat ik even niet wist hoe ik het moest aanpakken. Want welke kleur moet er nou op de muur in ruimtes die voor verschillende mensen en groepen toegankelijk moeten zijn en wat ook nog passend is in het geheel. Hier heeft zij mij heldere en duidelijke adviezen in gegeven zodat ik vanuit die basis mijn eigen plan kon trekken voor de inrichting, die daardoor een stuk makkelijker in te vullen was.
Project:
Makelaarskantoor van Huys makelaars Hoogeveen
Opdracht:
indelingsadvies en meubeladvies wachtruimte/receptie
Wensen:
praktisch en mooi geheel
Uitvoering:
Er waren in de spreekkamers al rode stoelen. Rood door de huisstijl. Ik heb gekozen voor rood tafelblad. Deze werd op maat gemaakt. Rood in combinatie met grijstinten in vloer, balie en de zwart-wit foto van Hoogeveen van vroeger achter de balie. Hout komt terug in balie en stoelen. Rode pot en deuren rood.
Project:
Showroom Karpetten
Opdracht:
Een kritische blik gevraagd over presentatie
Wensen:
Mooi geheel
Uitvoering:
Door het grote aanbod in diverse stijlen, maten en kleuren kan het snel rommelig worden. In deze showroom bij de entree was veel plek voor de 'ouderwetse' tafelkleden. Het leek me beter om bij binnenkomst vooral de nieuwste trends te laten zien in frisse kleuren. Dat is gebeurt. Een op maat gemaakte presentatiewand voor alle stalen. Daarnaast een plek waar verkoper met cliënt rustig kan zitten. Nieuwe tafel, stoelen en verlichting.
Project:
Verloskundigen praktijk
Opdracht:
Opfrissen praktijk- en wachtruimte
Wensen:
Weg met de kleur zwart. Vrolijke uitstraling
Uitvoering:
De praktijkruimte kreeg een andere indeling. nieuwe kast, tafel, vakkenkast, vloer, rolgordijnen en opnieuw geschilderd. Wachtruimte kreeg i.p.v. een bank, nieuwe stoelen en tafel. Tijdschriftenrek, nieuwe gordijnen. De geboorte kaartjes i.p.v. op een prikbord, rondom een kleurrijke boom. (muur met magneetverf) Alles geschilderd.
Project:
Green Planet Pesse, een multifuel tankstation
Opdracht:
Indelingsadvies van restaurant, buitenterras, vergaderruimtes en flex werkplekken. Meubilair, vloer,
Wensen:
Trendy, jong, fris
Uitvoering:
De buitenkleuren die al waren uitgezocht, werd mijn inspiratie voor de binnenkant. Groen, oranje en geel waren bijvoorbeeld kleuren in de lichtkoepel in de dome. Daarbij zocht ik de kleur fuchsia roze. Foto’s zijn van fotograaf Ester Hardon
Project:
Accountantskantoor Mulderij en Partners Hoogeveen
Opdracht:
Aankleding van alle ruimtes
Wensen:
Een mooi geheel
Uitvoering:
Constatering was al snel dat het wat kleurrijker kon worden. We hebben gekozen voor kleurrijke macro natuur foto’s aan de wand in luxe Diasec plexiglas uitvoering. Alle ruimtes kregen zwarte hoogglans potten met siergrassen. Ook zijn er prachtige gekleurde glasobjecten in een aantal ruimtes neergezet. Met recht: Accessoires zijn hier de kersen op de taart! Een zeer stijlvol geheel.
Project:
Uitvaartcentrum Momento Mori Zuidwolde
Opdracht:
Is gedateerd. Wat is nodig om de aula te moderniseren?
Wensen:
Mooi en praktisch met beperkt budget
Uitvoering:
De stoelen moesten blijven. Ik wou in het gebouw vooral warmte creëren en zoveel mogelijk natuurlijk ogende materialen gebruiken. De natuurstenen vloer in de hal was mijn uitgangspunt qua kleurstelling voor de keuken en al het schilder-, tegel- en behangwerk.
Project:
Kantoorpand Bikkel dienstverlening Groningen
Opdracht:
Kleuradvies, behang, decoratie (wanddecoratie, planten, potten, kapstok, klokken)
Wensen:
stoer, inspirerend, mooi geheel

Portfolio - voor wie zijn huis wil verkopen

Project:
Fotostyling. Een keurige presentatie van de woning voor verkoop.
Project:
Leegstaande woning inrichten voor verkoop
Uitvoering:
Gebruik gemaakt van kartonnen meubelen
Project:
Leegstaande appartementen verkopen
Opdracht:
Inrichten met kartonnen meubelen
Wensen:
snelle verkoop (en dat is gelukt binnen een maand!)
Uitvoering:
Er is gekozen om een nieuwe PVC vloer in het appartement te leggen. Zo is de basis al heel anders dan met een betonvloer. De kamers ingericht op maat.
Project:
Woning met film
Opdracht:
Presentatie voor de verkoop
Uitvoering:
Een woning met een grote kavel is een zeer geschikt object om te filmen. Je kunt dan net wat beter laten zien hoeveel ruimte rondom het huis.
Project:
Huis te koop
Opdracht:
woningpresentatie
Wensen:
snelle verkoop
Uitvoering:
Door de gebinten in de woning is het extra lastig om bij een lege woning te kunnen bekijken hoe de indeling kan worden. Daarom was mijn advies om deze woning te visualiseren met kartonnen meubelen.
Uitvoering:
Een modernere presentatie van de woning met kartonnen meubelen. Foto 2 de oude situatie
Uitvoering:
Aankoop andere meubelen. Niet uitstellen tot na de verhuizing, maar inzetten om het huis te verkopen. Andere gordijnen, nieuwe fauteuils, nier karpet, TV op andere plek. nieuwe salontafel en hocker. Nieuwe tuinset. Toevoegen accessoires
Uitvoering:
Een opgeruimd huis oogt licht en ruim.
Uitvoering:
Rechte lijnen op de foto.
Uitvoering:
Alleen de mooie spullen op de foto.
Uitvoering:
Nieuwe gordijnen en lichte kozijnen.
Uitvoering:
Het iets gedateerde interieur opgeleukt met wat nieuwe accessoires.
Uitvoering:
Te leeg is sfeerloos.
Uitvoering:
Zithoek en eethoek zijn verwisseld.
Uitvoering:
Het bruin van de wanden en kozijnen werd wit.
Uitvoering:
Flink opruimen voor een ruimere (bad)kamer.
Uitvoering:
Jonge doelgroep? Hier is gekozen om de senioren meubelen te verwijderen. Met kartonnen meubelen een eigentijdse uitstraling.
Uitvoering:
Met een groot drumstel is het lastig om te laten zien hoe ruim de kamer is.
Uitvoering:
Veel leuker om het dakterras met tuinset te laten zien.
Uitvoering:
Zorgen voor openheid in ruimtes.
Uitvoering:
Opvallende elementen weghalen (karpet) Rust creëren.
Uitvoering:
Het mooist vind ik foto's met plafond en vloer erop.
Uitvoering:
Geen kale badkamer. Bij voorkeur ramen fotograferen.
Uitvoering:
Met sfeerverlichting nog meer sfeer.
Uitvoering:
Donkere wanden? Dan licht beddengoed.
Uitvoering:
gedateerde spullen zoveel mogelijk weghalen