Portfolio - Voor wie onderneemt

Project:
Restyling Beautysalon
Project:
Entree van een beautysalon
Project:
Pedicure salon
Opdracht:
vloer- en kleur/behangadvies
Wensen:
Cliënt komt er niet uit. Vindt te veel mooi.
Uitvoering:
Omdat cliënt wit meubilair heeft, wil ik de salon een frisse uitstraling geven met wat kleur. Omdat de pedicure daar van houdt kiezen we voor een lichte vloerkleur, waar diverse kleuren bij de combineren zijn. Ik stel voor om het behang van Van Gogh te kiezen. Fleurige bloemen. Voor de kleur van de wanden heb ik een kleur uit het behang gekozen en voor de deuren het groen uit het behang. Een heel mooi resultaat.
Project:
Wheemhuus Zuidwolde
Opdracht:
kleuradvies voor de wanden
Wensen:
Zie hieronder Miriam aan het woord:
Uitvoering:
Mijn vraag aan Marian kwam op een punt dat ik even niet wist hoe ik het moest aanpakken. Want welke kleur moet er nou op de muur in ruimtes die voor verschillende mensen en groepen toegankelijk moeten zijn en wat ook nog passend is in het geheel. Hier heeft zij mij heldere en duidelijke adviezen in gegeven zodat ik vanuit die basis mijn eigen plan kon trekken voor de inrichting, die daardoor een stuk makkelijker in te vullen was.
Project:
Makelaarskantoor van Huys makelaars Hoogeveen
Opdracht:
indelingsadvies en meubeladvies wachtruimte/receptie
Wensen:
praktisch en mooi geheel
Uitvoering:
Er waren in de spreekkamers al rode stoelen. Rood door de huisstijl. Ik heb gekozen voor rood tafelblad. Deze werd op maat gemaakt. Rood in combinatie met grijstinten in vloer, balie en de zwart-wit foto van Hoogeveen van vroeger achter de balie. Hout komt terug in balie en stoelen. Rode pot en deuren rood.
Project:
Showroom Karpetten
Opdracht:
Een kritische blik gevraagd over presentatie
Wensen:
Mooi geheel
Uitvoering:
Door het grote aanbod in diverse stijlen, maten en kleuren kan het snel rommelig worden. In deze showroom bij de entree was veel plek voor de 'ouderwetse' tafelkleden. Het leek me beter om bij binnenkomst vooral de nieuwste trends te laten zien in frisse kleuren. Dat is gebeurt. Een op maat gemaakte presentatiewand voor alle stalen. Daarnaast een plek waar verkoper met cliënt rustig kan zitten. Nieuwe tafel, stoelen en verlichting.
Project:
Verloskundigen praktijk
Opdracht:
Opfrissen praktijk- en wachtruimte
Wensen:
Weg met de kleur zwart. Vrolijke uitstraling
Uitvoering:
De praktijkruimte kreeg een andere indeling. nieuwe kast, tafel, vakkenkast, vloer, rolgordijnen en opnieuw geschilderd. Wachtruimte kreeg i.p.v. een bank, nieuwe stoelen en tafel. Tijdschriftenrek, nieuwe gordijnen. De geboorte kaartjes i.p.v. op een prikbord, rondom een kleurrijke boom. (muur met magneetverf) Alles geschilderd.
Project:
Green Planet Pesse, een multifuel tankstation
Opdracht:
Indelingsadvies van restaurant, buitenterras, vergaderruimtes en flex werkplekken. Meubilair, vloer,
Wensen:
Trendy, jong, fris
Uitvoering:
De buitenkleuren die al waren uitgezocht, werd mijn inspiratie voor de binnenkant. Groen, oranje en geel waren bijvoorbeeld kleuren in de lichtkoepel in de dome. Daarbij zocht ik de kleur fuchsia roze. Foto’s zijn van fotograaf Ester Hardon
Project:
Accountantskantoor Mulderij en Partners Hoogeveen
Opdracht:
Aankleding van alle ruimtes
Wensen:
Een mooi geheel
Uitvoering:
Constatering was al snel dat het wat kleurrijker kon worden. We hebben gekozen voor kleurrijke macro natuur foto’s aan de wand in luxe Diasec plexiglas uitvoering. Alle ruimtes kregen zwarte hoogglans potten met siergrassen. Ook zijn er prachtige gekleurde glasobjecten in een aantal ruimtes neergezet. Met recht: Accessoires zijn hier de kersen op de taart! Een zeer stijlvol geheel.
Project:
Uitvaartcentrum Momento Mori Zuidwolde
Opdracht:
Is gedateerd. Wat is nodig om de aula te moderniseren?
Wensen:
Mooi en praktisch met beperkt budget
Uitvoering:
De stoelen moesten blijven. Ik wou in het gebouw vooral warmte creëren en zoveel mogelijk natuurlijk ogende materialen gebruiken. De natuurstenen vloer in de hal was mijn uitgangspunt qua kleurstelling voor de keuken en al het schilder-, tegel- en behangwerk.
Project:
Kantoorpand Bikkel dienstverlening Groningen
Opdracht:
Kleuradvies, behang, decoratie (wanddecoratie, planten, potten, kapstok, klokken)
Wensen:
stoer, inspirerend, mooi geheel