Portfolio - Voor wie woont

Project:
Vakantiewoning verkoop klaar gemaakt met laag budget.Kopers wilden alles overnemen, zo mooi vonden z
Project:
Advies nieuwe keuken en restyling eetkamer over kleurgebruik en accessoires
Project:
Advies wandmeubel, verlichting, vloerkleed en kleuradvies voor al het schilderwerk.
Project:
Verbouwing woonkamer
Project:
Woonkamer oudste dochter en vriend. Van studentenhuis naar eigen plek!
Project:
Totaaladvies voor de woonkamer. Van vloer tot planten
Project:
Kleur en wooncheck woonboerderij
Project:
Woonboerderij. Kleur, indeling- en meubeladvies
Project:
Verbouwing woonkeuken
Uitvoering:
Vorige situatie was een kleine woonkeuken en een aparte ruimte wat een speelkamer was. De wand achter de oude keuken werd verwijderd. In de grote ruimte werd een kookeiland gesitueerd. Een open ruimte naar de eettafel. Bewoners vonden het een verrassend ontwerp, omdat buren allemaal een L vormige keuken hebben. Juist dit kookeiland is geschikt voor dit jonge gezin. De dochters kunnen ipv aan de tafel, nu aan het eiland mee helpen koekjes bakken.
Project:
Woonkamer. Indeling, maten, kleurgebruik.
Uitvoering:
Als je een plattegrond hebt, kun je meteen de ideale maten van meubelen zien. De bestaande grindvloer oogt vrij somber. De meubelen werden om die reden in diverse kleuren uitgezocht. Een kleurrijk wollen vloerkleed maakt het helemaal af. Zitmeubelen van Pode. TV meubel Pastoe. Eetkamerset Bert Plantagie.
Project:
Woonkeuken verbouwing. Advies voor indeling, vloer, keuken, kleuren en raambekleding.
Uitvoering:
Een trapopgang werd verwijderd. De indeling werd verrassend anders. Op de plek van de keuken is de eettafel gesitueerd. Hierdoor is het raam breder gemaakt. Een kookeiland past hier prachtig. Ruim en licht.
Project:
Woonkamer. Stoere uitstraling.
Uitvoering:
Nieuwe bank, fauteuil, salon/bijzettafels en vloerkleed. Een wand werd voorzien van behang. De raambekleding werd vervangen. Een combinatie van plissé en kiezelkleurige vintrages. Accessoires in zwart en groen. Ook pootjes van bank en tafelpoten zwart voor stoer geheel.
Project:
Woonkamer. Indeling, meubel, kleur en accessoire advies
Uitvoering:
De voorzijde bestond uit twee zithoeken en de eethoek stond naast de keuken. Bij de nieuwe indeling is de eettafel voor de keuken geplaatst en waar de eettafel stond, is een TV hoek gesitueerd. Iets lichtere stoffering voor de meubelen vanwege de donkere vloer. Luxe materialen en accessoires.
Project:
Woonkamer. Indeling, kleuradvies, materiaal en accessoire advies
Uitvoering:
De grote hoekbank stond erg ver van de haard en de TV stond aan één kant achter de bank. Qua indeling is het helemaal veranderd. Een heerlijke grote 3.5 zits bank is aangeschaft. De rest van de meubelen kregen een andere plek. Nu is de zithoek zowel TV- als haardgericht. De lichtbruine wanden kregen een zachte grijstint. 1 kastje werd donker grijs geschilderd. Een nieuw vloerkleed en diverse planten zorgen voor een mooi geheel.
Project:
Woonkamer. Plek voor een haard. Nieuwe meubelen, raambekleding en vloerkleed.
Uitvoering:
Een ronde eettafel kwam in het achterste deel van de woonkamer. Alles in een stoere uitstraling, zo ook de nieuwe bank met doorleefd leer. De salontafelkist kon blijven. Een nieuw vloerkleed met blauwe accentkleuren staat goed bij de donkere vloer. Gordijnen passen perfect bij dit kleed, waar ook een zandkleur in zit. Bij de haard staat een nieuwe relax fauteuil.
Project:
Indeling en tips woonkamer voor Dagblad v/h Noorden
Uitvoering:
De opstelling werd tuin- en haardgericht. Er kwam een nieuwe bank en nieuwe salontafels. De boekenplanken gingen van de wand. Hiervoor in de plaats een boekenkast. TV nu op een betere plek. Nieuw vloerkleed. Deze metamorfose was in opdracht van het Dagblad v/h Noorden.
Project:
Kleur, meubel en accessoire advies voor de hal
Uitvoering:
De lichtste kleur op het houtwerk en de wanden in twee kleurstellingen. Gezellig gemaakt met een paar meubelen en accessoires.
Project:
Woonkamer
Opdracht:
Indeling, kleur en materiaaladvies
Wensen:
Andere vloer en een algehele inspectie.
Uitvoering:
De pianospelende dochter ging het huis uit, en nam de piano mee. Dit inspireerde mij voor het idee op die plek een mooie kastenwand/TV wand te creëren Een vloerkleed werd toegevoegd voor meer warmte en sfeer. De twee design fauteuils kregen een andere plek. Wanden licht grijs en haardmuur werd midden grijs voor een modernere sfeer. Nieuwe vloer en nieuwe draaifauteuil.
Project:
Tiener slaapkamer
Opdracht:
Kleuradvies
Wensen:
geen roze meer. (zie laatste foto oude situatie)
Uitvoering:
Bij de witte meubelen en het antraciet kleurige tapijt is geel een prachtige vrolijke kleur, zonder dat het kinderlijk oog. Met een paar nieuwe zwarte accessoires is de tienerkamer weer helemaal up-to-date. Gekozen om de verf als lambrisering aan te brengen voor een mooie verdeling van de kleur.
Project:
Opdracht voor Wonen&Co lezersvraag
Opdracht:
Probleem is gebint dat in de weg staat en het is somber
Wensen:
Prettiger ingedeeld en minder somber
Uitvoering:
De indeling werd veranderd, maar daardoor werd het noodzakelijk een andere bank aan te schaffen. Een ruime drie zits i.p.v. de hoekbank in een lichtere fellere kleur, zodat meteen de somberheid weg is. Ook dichter bij het raam gesitueerd.
Project:
Woonkamer
Opdracht:
Het voelt ongezellig
Wensen:
gashaard en gezelliger
Uitvoering:
Gashaard kwam er. De wandkast is hergebruikt als TV meubel. Er kwam een grote kast voor het opbergen van spullen en voor kinderknutselwerkjes. Wanden zandkleur. Accessoires met petrol blauw en een toefje geel
Project:
Woonkamer metamorfose
Opdracht:
kleuradvies en advies bij aankoop meubelen
Wensen:
nieuwe bank, fauteuil, gordijnen, nieuw TV meubel, Advies over kleuren, accessoires
Uitvoering:
Indeling werd helemaal anders. Vloer geschuurd en erna vergrijsde kleur. Advies bij aankoop van alle nieuwe meubelen en accessoires. Laatste 2 foto's van oude situatie.
Project:
Slaapkamer
Opdracht:
Een gezellige slaapkamer
Wensen:
niet specifiek
Uitvoering:
Na de rondleiding vd bovenverdieping werd ik geïnspireerd door kleding en accessoires met dierenprints. Het werd goudkleurig tapijt en glanzende gordijnen met gouden vleug. Warm en chique. Alles werd licht geschilderd. Nieuw dekbedovertrek. Nieuwe flonkerende plafonnière en met bestaande accessoires gezellig gemaakt. De fauteuil kreeg een nieuwe stof en o.a. de mooie tassen gebruikte ik voor de aankleding.
Project:
Woonkamer
Opdracht:
Mooie spullen, maar toch niet helemaal tevreden
Wensen:
Haard en tuin gerichter.
Uitvoering:
De schilderijen hebben plaats gemaakt voor een grote wandkast met haard en TV. De schilderijen zijn verplaatst naar het deel in de woonkamer waar de eettafel is gekomen. Op moment van fotografie was het nog niet helemaal af, maar toch is al goed te zien hoe prachtig het is geworden.
Project:
Woonkamer Hoogeveen
Opdracht:
totaal advies meubelen, materialen, kleuren
Wensen:
moderner en praktisch, de tegelvloer blijft.
Uitvoering:
Verlaagd plafond werd eruit gehaald. Haard eruit. Muren glad gemaakt en voorzien van behang. Nieuwe meubelen, nieuwe verlichting, nieuwe vitrages en gordijnen. Gedeeltelijk nieuwe accessoires.
Project:
Woonkamer
Opdracht:
Kleur- en behangadvies. Advies voor het schouwgedeelte.
Wensen:
Het geel mag eruit. Het tegelplateau bij de haard mag er uit.
Uitvoering:
Een zeer smaakvol geheel is het geworden met de nieuwe haard, het prachtige behang en door een paar meubelen en accessoires een andere plek te geven.